הפורום לחברה האזרחית הוקם במטרה לסייע לכם, יזמים וארגונים אזרחיים, להגדיל את השפעתכם על מנת לקדם סדר יום ציוני במרחב הציבורי בישראל. אנו מציעים הכשרות, מאגרי ידע, כלים וייעוץ בתחומים שונים,
תוך שימת דגש על עבודה עם מקבלי החלטות וקובעי מדיניות.
אנו רואים בכל יוזמה בעלת ערך, שהיא "מעל" לרמת המשפחה ו"מתחת" לרמת מוסדות המדינה, חלק מחברה אזרחית תוססת, אשר מסייעת במקומות בהם המדינה לא מסוגלת להציע את המענה הנדרש לטובת אזרחיה.
בהכשרה נכיר כלים מעשיים ואסטרטגיות שיווק להצגת הפעילות של עמותות ופעילים ישראליים בפני קהלי יעד שונים בחו"ל, החל מהשתתפות בכנסים, דרך שותפים פוטנציאלים, תורמים וקרנות, ועד תקשורת בינלאומית.
קרא עודאיך לכתוב טור דעה משפיע? איך ניתן לפנות למדור הדעות של עיתון גדול? מה צריכה לכלול פסקת הפתיחה?
קרא עודבואו ללמוד כיצד לכתוב בצורה אפקטיבית יותר בפייסבוק, או כמו שאומרים בשפה הפייסבוקית: איך לקבל יותר לייקים. בסדנה יינתנו כללים לכתיבה מוכוונת השפעה וכלים חיוניים להצלחה בעולם הווירטואלי.
קרא עודאת המחזור החמישי של קורס #מתכון_להשפעה לעבודה מול הכנסת החלטנו לקיים במתכונת חדשה וגמישה: סדרת מפגשים חודשיים עם מיטב המרצים שיסייעו לכל יזמת חברתית או רכז קשרי ממשל בארגון חברה אזרחית להבין כיצד ניתן להיעזר בכנסת כדי לקדם סדר יום ולעבוד מולה באופן יעיל.
קרא עודמה מעניין את התקשורת? מהי הדרך הנכונה לפנות לכתבים? אלו כלים עומדים לרשות הדוברים בארגונים ובעמותות? בכל השאלות הללו, ובשאלות רבות נוספות מעולם הדוברות והתקשורת, נעסוק בסדנה.
קרא עודסדנת הערכה ומדידה לארגוני חברה אזרחית, בהדרכת ד"ר ליאורה פסקל – הסדנה תיפתח בהתאם לביקוש הקהל. הסדנה בעלות של 50 ש"ח. אם את/ה מעוניין בסדנה, סמנ/י כאן ואנו ניצור איתך קשר.
קרא עודמפגש למידה מנציגי קרנות. מטרת המפגש היא להעניק ליזמים החברתיים ונציגי הארגונים הבנה יותר עמוקה של "הראש של התורמים"
קרא עודהסדנה בהובלת ורד רקנטי מרדכי – מאפיינת חוויית משתמש בחברת Aunalytics, בסדנה ננתח את נראות ונגישות האתרים ונקבל עצות מועילות וכלים לשיפור חווית המשתמש.
קרא עודמטרת הסדנה הנה לבנות ולשפר את המיומנויות של המשתתפות בסדנה בהעברת מסרים לקהל בצורה אפקטיבית, כך שהקהל יוכל להתחבר אליהן, לרעיון, או לארגון שהן מקדמות.
קרא עוד